En aques espai aniré ensenyant el que faig, principalment en esmalt.L´esmalt al foc és un art que m´apassiona i que voldria compartir amb tothom qui ho vulgui.dilluns, 11 de març de 2013

...Temps era temps...Quan les meves tres filles eren petites, i quan ja n´estabem farts d´explicar cada nit els mateixos contes...El meu home, que te molta imaginació, va començar a inventar-ne un, que cada nit anava continuant.
Un dia la Laia, la gran, li va proposar que l´escrigués...I així va ser. Cada dia n´anava fent un trosset mes...Durant 4 anys va anar escrivint i explicant a la família aquesta història .
Jo, que tota la vida havia dibuixat em vaig engrescar a dibuixar les il·lustracions.
Un cop enllestit, varem fer unes fotocopies que varem repartir entre la família i els personatges reals que surten al final del llibre.
Una serie de caramboles varen fer que ens proposessin editar-lo, i així va ser: El 2004 va sortir com a volum 18 de la col·lecció "Mos".
...I per acabar-ho d´arrodonir, el 2005 ens varen concedir un premi de la Generalitat de Catalunya al text i a la il·lustració. El llibre es diu GINJOLIA.
...A mes, en Jordi Feliu (el meu cosí) ens va regalar una sardana amb aquest mateix nom i també va obtenir un premi.